Povzetek

Implementation of liquid chromatography coupled to thermal lens spectrometry (HPLC-TLC) in studies of yeats' role in formation of stable pigments in Pinot Noir wines

Ključne besede

thermal lens spectrometry;pigments;Pinot Noir wines;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 543
COBISS: 5413883 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 2833
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UNG
Strani: Str. 133-134
ID: 11188918
Priporočena dela:
, ǂa ǂbio-recognition molecule for the detection of the toxic microalgae Alexandrium minutum by means of an electrochemical immunosensor
, analytical chemist's approach
, still a technique on the horizon?