Anamarija Slabe (Avtor)

Povzetek

Pomen ekološke pridelave hrane za ohranjanje zdravja

Ključne besede

Ni podatka o ključnih besedah

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.09 - Objavljeni strokovni prispevek na konferenci
Organizacija: OI - Onkološki inštitut Ljubljana
UDK: 613.2
COBISS: 12471257 Povezava se bo odprla v novem oknu
Matična publikacija: Prehrana in rak
Št. ogledov: 883
Št. prenosov: 231
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarne ključne besede: Health food;Crops, agricultural;Quality control;
Komentar vira: BSDOCID55924;
Strani: Str. 81-85
ID: 11456826
Priporočena dela:
, diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
, ni podatka o podnaslovu
, ni podatka o podnaslovu