| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [D. Ostanek Heric] |
| UDK: | 635.649:543.61:631.526(043.2) |
| COBISS: |
7757177
|
| Št. ogledov: | 373 |
| Št. prenosov: | 106 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Contents of primary and secondary metabolites in bell pepper fruits (Capsicum annuum L.) dependent on variety and cultivation technique |
| Sekundarne ključne besede: | vegetables;pepper;cultivars;cultivation;primary metabolites;secondary metabolites; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo |
| Strani: | XI, 48 f. |
| ID: | 11591792 |