| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [T. Kodelja] |
| UDK: | 634.13:631.542.2:631.524.6(043.2) |
| COBISS: |
7555449
|
| Št. ogledov: | 348 |
| Št. prenosov: | 139 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Quantity and quality of pear (Pyrus communis L.) cvs. 'Williams' and 'Conference' after thinning with ammonium thiosulfate |
| Sekundarne ključne besede: | fruit growing;pears;sugars;organic acids;thinning;ammonium thiosulfate; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo |
| Strani: | XIII, 54 f. |
| ID: | 11591801 |