| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2016 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [M. Cvetanoska] | 
| UDK: | 633.12:547.98(043.2) | 
| COBISS: | 8542585   | 
| Št. ogledov: | 410 | 
| Št. prenosov: | 107 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Comparison of tannin content in various genetic sources of common buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) and tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.) | 
| Sekundarne ključne besede: | tannins;genotype;common buckwheat;tartary buckwheat;crops;sorts;populations; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij biotehnologije | 
| Strani: | X, 32 f., [4] f. pril. | 
| ID: | 11747240 |