Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Cvetanoska] |
UDK: | 633.12:547.98(043.2) |
COBISS: | 8542585 |
Št. ogledov: | 410 |
Št. prenosov: | 107 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Comparison of tannin content in various genetic sources of common buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) and tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.) |
Sekundarne ključne besede: | tannins;genotype;common buckwheat;tartary buckwheat;crops;sorts;populations; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij biotehnologije |
Strani: | X, 32 f., [4] f. pril. |
ID: | 11747240 |