magistrsko delo
Manca Medved (Avtor), Polona Jamnik (Mentor), Polona Jamnik (Član komisije za zagovor), Tomaž Polak (Član komisije za zagovor), Branka Javornik (Član komisije za zagovor), Helena Abramovič (Član komisije za zagovor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Vpliv estrov kavne kisline na kvasovko Saccharomyces cerevisiae na celični ravni

Ključne besede

Saccharomyces cerevisiae;kvasovke;estri kavne kisline;metilni ester kavne kisline;etilni ester kavne kisline;izopropilni ester kavne kisline;fenetilni ester kavne kisline;metabolna aktivnost;propolis;antioksidativna učinkovitost;fenolne spojine;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Medved]
UDK: 602.3:582.282.23:547.56:577.11(043.2)
COBISS: 8389241 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 499
Št. prenosov: 126
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Caffeic acid esters activity in the yeast Saccharomyces cerevisiae at the cellular level
Sekundarne ključne besede: Saccharomyces cerevisiae;yeast;caffeic acid esters;caffeic acid methyl ester;caffeic acid ethyl ester;caffeic acid isopropyl ester;caffeic acid phenethyl ester;metabolic activity;propolis;antioxidant activity;phenolic compounds;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij biotehnologije
Strani: XII, 53 f., [13] f. pril.
ID: 11747277