| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2015 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [P. Zazijal] |
| UDK: | 579.24/.26:547.9 |
| COBISS: |
4572024
|
| Št. ogledov: | 321 |
| Št. prenosov: | 72 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Effect of Evodia rutaecarpa fruit extract and its fractions on biofilm formation of Campylobacter jejuni |
| Sekundarne ključne besede: | Campylobacter jejuni;bacterial biofilms;biofilm formation;quorum sensing;signal molecules;AI-2;plant extract;Evodia rutaecarpa;stainless steel;working surfaces; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 55 f. |
| ID: | 12014794 |