magistrsko delo
Damir Kakovič (Avtor), Blaž Cigić (Recenzent), Tomaž Požrl (Mentor), Lea Demšar (Komentor)

Povzetek

Pakiranje perutninskih pleskavic s povečano vsebnostjo n-3 maščobnih kislin

Ključne besede

pakiranje živil;mesni izdelki;sekljanci;perutninske pleskavice;funkcionalna živila;n-3 maščobne kisline;modificirana atmosfera;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [D. Kakovič]
UDK: 621.798:637.514.5:641.1:543.92
COBISS: 4350584 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 332
Št. prenosov: 73
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Packaging of fresh poultry patties with increased content of n-3 fatty acids
Sekundarne ključne besede: food packaging;meat products;chicken patties;functional foods;n-3 fatty acids;modified atmosphere;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 68 f.
ID: 12014811