Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [D. Kakovič] |
UDK: | 621.798:637.514.5:641.1:543.92 |
COBISS: | 4350584 |
Št. ogledov: | 332 |
Št. prenosov: | 73 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Packaging of fresh poultry patties with increased content of n-3 fatty acids |
Sekundarne ključne besede: | food packaging;meat products;chicken patties;functional foods;n-3 fatty acids;modified atmosphere; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 68 f. |
ID: | 12014811 |