diplomsko delo, univerzitetni študij
Andrej Živković (Avtor), Tomaž Polak (Recenzent), Tomaž Požrl (Mentor)

Povzetek

Vsebnost policikličnih aromatskih ogljikovodikov v suhem sadju in začimbah

Ključne besede

živila;suho sadje;suha jabolka;začimbe;lovor;majaron;sušenje živil;prekajevanje živil;toksične snovi;policiklični aromatski ogljikovodiki;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Živković]
UDK: 641.1:615.9:664.854+664.5
COBISS: 4688760 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 526
Št. prenosov: 89
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Amount of polycyclic aromatic hydrocarbons in dried fruits and spices
Sekundarne ključne besede: food;dried fruits;dried apples;spices;bay leaf;majoram;drying of food;smoking of food;toxins;polycyclic aromatic hydrocarbons;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 49 f., [2] f. pril.
ID: 12016948