Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Živković] |
UDK: | 641.1:615.9:664.854+664.5 |
COBISS: | 4688760 |
Št. ogledov: | 526 |
Št. prenosov: | 89 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Amount of polycyclic aromatic hydrocarbons in dried fruits and spices |
Sekundarne ključne besede: | food;dried fruits;dried apples;spices;bay leaf;majoram;drying of food;smoking of food;toxins;polycyclic aromatic hydrocarbons; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 49 f., [2] f. pril. |
ID: | 12016948 |