Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [P. Romšak] |
UDK: | 663.221-047.44:543.926/.929 |
COBISS: | 4683640 |
Št. ogledov: | 442 |
Št. prenosov: | 89 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Descriptive sensory analysis of the young wines |
Sekundarne ključne besede: | wine;young wine;riezling italico;sensory analysis;20-points Buxbaum method;hedonic evaluation;Flash profiling;CATA method;consumers;evaluation; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 51 f., [1] f. pril. |
ID: | 12016958 |