diplomsko delo, univerzitetni študij
Polona Romšak (Avtor), Mojca Korošec (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor)

Povzetek

Opisna senzorična analiza mladih vin

Ključne besede

vino;mlado vino;laški rizling;senzorične analize;20-točkovna Buxbaumova metoda;hedonsko ocenjevanje;metoda Flash profiling;CATA-metoda;potrošniki;ocenjevanje;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [P. Romšak]
UDK: 663.221-047.44:543.926/.929
COBISS: 4683640 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 442
Št. prenosov: 89
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Descriptive sensory analysis of the young wines
Sekundarne ključne besede: wine;young wine;riezling italico;sensory analysis;20-points Buxbaum method;hedonic evaluation;Flash profiling;CATA method;consumers;evaluation;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 51 f., [1] f. pril.
ID: 12016958