Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Laznik] |
UDK: | 577.164.2:577.352.4:664.022 |
COBISS: | 4255096 |
Št. ogledov: | 299 |
Št. prenosov: | 61 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Stability of ascorbic acid encapsulated into liposomes |
Sekundarne ključne besede: | ascorbic acid;encapsulation;liposomes;dipalmitoyl phosphatidylcholine;cholesterol;Aeropyrum pernix;model solutions;copper ions;thermal stability;apple juice;fermented milk product;spectrophotometry;high pressure liquid chromatography; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII, 65 f., [8] f. pril. |
ID: | 12021297 |