Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2009 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Kralj] |
UDK: | UDCMRF 2006 |
COBISS: | 3693432 |
Št. ogledov: | 315 |
Št. prenosov: | 70 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Antimicrobial properties and ß-galactosidase activity of streptococci and lactobacilli isolated from traditional yoghurts |
Sekundarne ključne besede: | lactic acid bacteria;yoghurt;Streptococcus thermophillus;Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus;morphological properties;PCR identification;antimicrobial properties;antagonistic activity;ß-galactosidase activity;lactic acid; |
URN: | http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kralj_ana.pdf |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 55 f. |
ID: | 12021362 |