| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2009 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [A. Kralj] |
| UDK: | UDCMRF 2006 |
| COBISS: |
3693432
|
| Št. ogledov: | 315 |
| Št. prenosov: | 70 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Antimicrobial properties and ß-galactosidase activity of streptococci and lactobacilli isolated from traditional yoghurts |
| Sekundarne ključne besede: | lactic acid bacteria;yoghurt;Streptococcus thermophillus;Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus;morphological properties;PCR identification;antimicrobial properties;antagonistic activity;ß-galactosidase activity;lactic acid; |
| URN: | http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kralj_ana.pdf |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 55 f. |
| ID: | 12021362 |