magistrsko delo

Povzetek

Analiza dejavnikov, ki vplivajo na zmrziščno točko v mleku

Ključne besede

govedo;krave molznice;mleko;sestava;zmrziščna točka;dejavniki;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [H. Prepadnik]
UDK: 636.2:637.1(043)=163.6
COBISS: 869751 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 279
Št. prenosov: 69
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Analysis of the factors that affect the freezing point of milk
Sekundarne ključne besede: cattle;dairy cows;milk;milk components;freezing point;factors;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Biotehniška fak.
Strani: XIII, 82, [8] f.
ID: 12322875