| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2016 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [H. Prepadnik] | 
| UDK: | 636.2:637.1(043)=163.6 | 
| COBISS: | 869751   | 
| Št. ogledov: | 279 | 
| Št. prenosov: | 69 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Analysis of the factors that affect the freezing point of milk | 
| Sekundarne ključne besede: | cattle;dairy cows;milk;milk components;freezing point;factors; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak. | 
| Strani: | XIII, 82, [8] f. | 
| ID: | 12322875 |