diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
Urška Levičnik (Avtor), Milena Kovač (Recenzent), Silvester Žgur (Mentor)

Povzetek

Vpliv zamaščenosti na delež posameznih delov govejih klavnih polovic

Ključne besede

govedo;klavne polovice;zamaščenost;meso;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [U. Klešnik]
UDK: 636.2:637.5(043.2)
COBISS: 2503560 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 202
Št. prenosov: 45
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of carcass fatness on percentage of different carcass cuts
Vrsta dela (COBISS): Višješolska diplomska naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: VII, 39 f.
ID: 12336021