diplomsko delo, univerzitetni študij
Andrej Majerle (Avtor), Emil Erjavec (Recenzent), Jurij Pohar (Mentor)

Povzetek

Percipirana kakovost jogurtov proizvajalčevih in trgovskih blagovnih znamk

Ključne besede

živila;mlečni izdelki;jogurt;blagovna znamka;potrošniki;trgovci;proizvajalci;Slovenija;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Majerle]
UDK: 641:637.1(043.2)
COBISS: 2481288 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 283
Št. prenosov: 43
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Perceived quality of private label and national brand yogurts
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: VII, 42 f., [2] f. pril.
ID: 12336084
Priporočena dela:
, zaključna projektna naloga
, delo diplomskega seminarja
, zaključna projektna naloga