diplomsko delo
Maja Marič (Avtor), Andrej Orešnik (Recenzent), Tatjana Pirman (Mentor)

Povzetek

Biološka vrednost beljakovin bučnih pogač po dodatku ene ali več limitirajočih aminokislin

Ključne besede

živinoreja;prehrana živali;bučne pogače;biološka vrednost;beljakovine;aminokisline;laboratorijske podgane;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Marič]
UDK: 636.084/.087(043.2)
COBISS: 2550664 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 249
Št. prenosov: 37
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Biological value of pumpkin seed cake protein after limiting amino acids supplementation
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: VIII, 39 f.
ID: 12336090