magistrsko delo

Povzetek

Razvojni in trženjski načrt trajnostne gastronomije na Krasu

Ključne besede

turizem;turistična geografija;trajnostni razvoj;gostinstvo;proizvodi;storitve;trženje;planiranje;primeri;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL EF - Ekonomska fakulteta
Založnik: [A. Hrast]
UDK: 338.48
COBISS: 52443395 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 221
Št. prenosov: 16
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂA ǂdevelopment and marketing plan for sustainable gastronomy in the Karst region
Sekundarne ključne besede: tourism;tourist geography;sustainable development;catering;products;services;marketing;planning;cases;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Ekonomska fak.
Strani: VI, 100, 6 str.
ID: 13303300