magistrsko delo
Tomaž Leben (Avtor), Kir Kuščer (Mentor)

Povzetek

Analiza vključevanja slovenskih narodnih jedi v ponudbo ljubljanskih hotelov

Ključne besede

turizem;hotelirstvo;prehrana;vinarstvo;kulturna dediščina;raziskave;analiza;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL EF - Ekonomska fakulteta
Založnik: [T. Leben]
UDK: 338.48
COBISS: 48678659 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 202
Št. prenosov: 8
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂAn ǂanalysis of the introduction of Slovenian national dishes to Ljubljana hotels' offer
Sekundarne ključne besede: tourism;hotel industry;nutrition;wine business;cultural heritage;research;analysis;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Ekonomska fak.
Strani: III, 60, 2 str.
ID: 13356076