| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2020 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL EF - Ekonomska fakulteta |
| Založnik: | [T. Leben] |
| UDK: | 338.48 |
| COBISS: |
48678659
|
| Št. ogledov: | 202 |
| Št. prenosov: | 8 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂAn ǂanalysis of the introduction of Slovenian national dishes to Ljubljana hotels' offer |
| Sekundarne ključne besede: | tourism;hotel industry;nutrition;wine business;cultural heritage;research;analysis; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Ekonomska fak. |
| Strani: | III, 60, 2 str. |
| ID: | 13356076 |