| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2021 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 632 |
| COBISS: |
84512259
|
| ISSN: | 2073-4395 |
| Št. ogledov: | 159 |
| Št. prenosov: | 72 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | marmorirana smrdljivka;škodljivci rastlin;Halyomorpha halys;kakovost pridelka;paprika;sorte;Capsicum;kapsaicinoidi;skladiščenje; |
| Vrsta dela (COBISS): | Članek v reviji |
| Strani: | str. 1-16 (2252) |
| Letnik: | ǂVol. ǂ11 |
| Zvezek: | ǂIss. ǂ11 |
| Čas izdaje: | 2021 |
| DOI: | 10.3390/agronomy11112252 |
| ID: | 13918246 |