Maja Čolnik (Avtor), Mateja Primožič (Avtor), Nina Gunde-Cimerman (Avtor), Polona Zalar (Avtor), Maja Leitgeb (Avtor), Željko Knez (Avtor)

Povzetek

The effect of pressure and temperature of supercritical carbon dioxide on the biological activity of black yeast cells

Ključne besede

supercritical carbon;biological activity;black yeast cells;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija: UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
UDK: 54
COBISS: 16024854 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1380
Št. prenosov: 26
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
URN: URN:SI:UM:
Strani: Str. 1-5
Ključne besede (UDK): mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;
ID: 1439056