L. Bacchetta (Avtor), Maria Aramini (Avtor), A. Zini (Avtor), V. Giammatteo (Avtor), D. Spera (Avtor), P. Drogoudi (Avtor), M. Rovira (Avtor), A. P. Silva (Avtor), Anita Solar (Avtor), R. Botta (Avtor)

Povzetek

Fatty acids and alpha-tocopherol composition in hazelnut (Corylus avellana L.): a chemometric approach to emphasize the quality of European germplasm

Ključne besede

leska;maščobne kisline;alfa tokoferol;kakovost;kemična sestava;hazelnut;corylus avellana;fatty acids;alpha tocopherol;chemical composition;germplasm;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634.5
COBISS: 7460985 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0014-2336
Št. ogledov: 1024
Št. prenosov: 385
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 57-73
Letnik: ǂVol. ǂ191
Zvezek: ǂIss. ǂ1
Čas izdaje: 2013
DOI: 10.1007/s10681-013-0861-y
ID: 1445231