sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem
Tomaž Požrl (Avtor), Renata Dacinger (Urednik), Andrej Hofer (Pripovedovalec)

Povzetek

Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi

Ključne besede

pekovski izdelki;kruh;obstojnost živil;mikrovalovi;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 3.11 - Radijski ali TV dogodek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija
UDK: 664.6:664.8.03
COBISS: 4198264 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1125
Št. prenosov: 259
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
ID: 1445961