izbirni modul
Milica Živković (Avtor), Tamara Poklar Vatovec (Avtor), Mara Kobal (Recenzent), Marlena Skvarča (Recenzent)

Povzetek

Istrska kulinarika

Ključne besede

istrska kulinarika;izbirni modul;prehranjevalne navade;zdrava prehrana;istrski običaji;gastronomija;sistematika jedi;planiranje menijev;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.04 - Srednješolski, osnovnošolski ali drugi učbenik z recenzijo
Organizacija: UP FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Založnik: Konzorcij šolskih centrov
UDK: 641/642(497.472)(075.3)
COBISS: 246639616 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-961-269-094-6
Št. ogledov: 6535
Št. prenosov: 104
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Sekundarne ključne besede: Prehrambna kultura;Učbeniki za srednje šole;Slovensko Primorje;Kuharski recepti;Narodne jedi;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
ID: 1477553