zaključni projekt
Anja Renčelj (Avtor), Simon Kerma (Mentor), Stanislav Renčelj (Komentor)

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

kulinarika;Kras;Brkini;gostinstvo;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UP FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
Založnik: [A. Renčelj]
UDK: 641/642(497.4)(043.2)
COBISS: 9059992 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 917
Št. prenosov: 42
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Zaključna naloga
Komentar na gradivo: Univ. na Primorskem, Fak. za turistične študije - Turistica
Strani: VI, 53 f.
ID: 17331989