Povzetek

Možnosti uporabe numeričnih metod pri žlahtnjenju hmelja - idejna zasnova ekspertnega sistema

Ključne besede

hmelj;žlahtnjenje;ekspertni sistem;umetna inteligenca;podpora odločanju;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Založnik: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
UDK: 633.791:631.528
COBISS: 2613292 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0350-0756
Matična publikacija: Hmeljarski bilten
Št. ogledov: 1037
Št. prenosov: 20
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Use of numerical methods in hop breeding - conceprt of an expert system
Sekundarne ključne besede: hop breeding;expert system;artificial intelligence;support for decision-making;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 11-17
Letnik: 14
Zvezek: ǂšt. ǂ14
Čas izdaje: 2007
ID: 1739092
Priporočena dela:
, delo diplomskega seminarja
, ljubezen do umetne inteligence
, towards the optimal regulatory framework