Povzetek

Antioxidants in virgin olive oils produced from two olive cultivars of Slovene Istria

Ključne besede

olive oil;virgin olive oil;biophenols;tocopherols;extraction process;HPLC;Slovene Istria;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UP - Univerza na Primorskem
Založnik: Centro di ricerche scientifiche della Repubblica di Slovenia
UDK: 664.34:543.6(497.4 Istra)
COBISS: 1143251 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1408-533X
Matična publikacija: Annales
Št. ogledov: 3082
Št. prenosov: 25
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: oljčno olje;deviško oljčno olje;biofenoli;tokoferoli;HPLC;Slovenska Istra;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 201-208
Letnik: ǂLetn. ǂ16
Zvezek: ǂšt. ǂ2
Čas izdaje: 2006
ID: 1741650