Mateja Colarič (Avtor), Franci Štampar (Avtor), Metka Hudina (Avtor)

Povzetek

Contents of sugars and organic acids in the cultivars of peach (Prunus persica L.) and nectarine (Prunus persica var. nucipersica Schneid.)

Ključne besede

fruit growing;peaches;nectarines;sugars;quality;organic acids;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 634.25/.26:631.524.6/.7
COBISS: 4058489 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 911
Št. prenosov: 269
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni naslov: Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v kultivarjih breskev (Prunus persica L.) in nektarin (Prunus persica var. nucipersica Schneid.)
Sekundarne ključne besede: sadjarstvo;breskev;nektarina;sladkorji;prunus persica;prunus persica var. nucipersica;organske kisline;kakovost;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 53-61
Letnik: ǂVol. ǂ83
Zvezek: ǂšt. ǂ1
Čas izdaje: 2004
ID: 1743837