Povzetek

Sensory acceptability of chocolate with inulin

Ključne besede

chocolate;inulin;sensory analysis;sensory tests;organoleptic analysis;organoleptic properties;consumer behaviour;sweetness;solubility;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 663.91.002/.3:543.9
COBISS: 4165241 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 1219
Št. prenosov: 266
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni naslov: Senzorična sprejemljivost čokolade z inulinom
Sekundarne ključne besede: čokolada;inulin;nadomestki sladkorja;organoleptična analiza;organoleptične lastnosti;senzorična analiza;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 221-231
Letnik: ǂVol. ǂ83
Zvezek: ǂno. ǂ2
Čas izdaje: 2004
ID: 1744519