Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2004 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Biotehniška fakulteta |
UDK: | 663.91.002/.3:543.9 |
COBISS: | 4165241 |
ISSN: | 1581-9175 |
Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
Št. ogledov: | 1219 |
Št. prenosov: | 266 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Senzorična sprejemljivost čokolade z inulinom |
Sekundarne ključne besede: | čokolada;inulin;nadomestki sladkorja;organoleptična analiza;organoleptične lastnosti;senzorična analiza; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 221-231 |
Letnik: | ǂVol. ǂ83 |
Zvezek: | ǂno. ǂ2 |
Čas izdaje: | 2004 |
ID: | 1744519 |