Povzetek

Functional dairy products - from traditional to modern biotechnology

Ključne besede

mlečni izdelki;funkcionalna živila;biotehnologija;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.06 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci (vabljeno predavanje)
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 637.1
COBISS: 2366600 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1213-7103
Št. ogledov: 1674
Št. prenosov: 243
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. s269-s272
Letnik: ǂVol. ǂ102
Zvezek: ǂno. ǂ15
Čas izdaje: 2008
ID: 21366
Priporočena dela:
, diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
, diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
, [zaključna projektna naloga]