Katja Heržič (Avtor), Željko Knez (Avtor), Maja Leitgeb (Avtor)

Povzetek

Transglutaminase in foods and biotechnology

Ključne besede

transglutaminaza;industrijski encimi;imobilizacija encimov;transglutaminase;industrial enzyme;protein-modifying enzyme;crosslinker;antibody– drug conjugation;immobilization;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija: UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Založnik: MDPI
UDK: 577:620.3
COBISS: 160964611 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1422-0067
Št. ogledov: 417
Št. prenosov: 13
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: transglutaminaza;industrijski encimi;imobilizacija encimov;
Vrsta dela (COBISS): Članek v reviji
Strani: 23 str.
Letnik: ǂVol. ǂ24
Zvezek: ǂno. ǂ15, [Article no.] 12402
Čas izdaje: 2023
DOI: 10.3390/ijms241512402
ID: 21492981