Jezik: | Hrvaški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2021 |
Tipologija: | 1.17 - Samostojni strokovni sestavek ali poglavje v monografski publikaciji |
Organizacija: | UM FT - Fakulteta za turizem |
Založnik: | Univerza v Mariboru, Univerzitetna založba |
UDK: | 338.48(497.5G. Kotar) |
COBISS: |
83487235
![]() |
Matična publikacija: | Program održivog razvoja Gorskog kotara |
Št. ogledov: | 29 |
Št. prenosov: | 0 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | trajnostni razvoj;turizem;kulinarika;Gorski Kotar; |
Vrsta dela (COBISS): | Strokovno delo |
Strani: | Str. 249-269 |
Čas izdaje: | 2021 |
DOI: | 10.18690/978-961-286-529-0 |
ID: | 22583483 |