Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

trajnostni razvoj;turizem;kulinarika;Gorski Kotar;

Podatki

Jezik: Hrvaški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.17 - Samostojni strokovni sestavek ali poglavje v monografski publikaciji
Organizacija: UM FT - Fakulteta za turizem
Založnik: Univerza v Mariboru, Univerzitetna založba
UDK: 338.48(497.5G. Kotar)
COBISS: 83487235 Povezava se bo odprla v novem oknu
Matična publikacija: Program održivog razvoja Gorskog kotara
Št. ogledov: 29
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: trajnostni razvoj;turizem;kulinarika;Gorski Kotar;
Vrsta dela (COBISS): Strokovno delo
Strani: Str. 249-269
Čas izdaje: 2021
DOI: 10.18690/978-961-286-529-0
ID: 22583483
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, ni podatka o podnaslovu
, ni podatka o podnaslovu
, ni podatka o podnaslovu
, ni podatka o podnaslovu