Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2023 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UM FNM - Fakulteta za naravoslovje in matematiko |
Založnik: | MDPI |
UDK: | 579 |
COBISS: |
136055043
![]() |
ISSN: | 2304-8158 |
Št. ogledov: | 233 |
Št. prenosov: | 7 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | ocetnokislinske bakterije;kis;bakterije; |
Vrsta dela (COBISS): | Članek v reviji |
Strani: | 15 str. |
Letnik: | ǂVol. ǂ12 |
Zvezek: | ǂiss. ǂ1, [article no.] 214 |
Čas izdaje: | 2023 |
DOI: | 10.3390/foods12010214 |
ID: | 22910850 |