| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2023 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UM FNM - Fakulteta za naravoslovje in matematiko |
| Založnik: | MDPI |
| UDK: | 579 |
| COBISS: |
136055043
|
| ISSN: | 2304-8158 |
| Št. ogledov: | 233 |
| Št. prenosov: | 7 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | ocetnokislinske bakterije;kis;bakterije; |
| Vrsta dela (COBISS): | Članek v reviji |
| Strani: | 15 str. |
| Letnik: | ǂVol. ǂ12 |
| Zvezek: | ǂiss. ǂ1, [article no.] 214 |
| Čas izdaje: | 2023 |
| DOI: | 10.3390/foods12010214 |
| ID: | 22910850 |