Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2007 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Erjavec] |
UDK: | 577.15:633.491 |
COBISS: | 3318136 |
Št. ogledov: | 1715 |
Št. prenosov: | 342 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Role of polyphenol oxidase, peroxidases and phenylalanine ammonia-lysase in potato browning |
Sekundarne ključne besede: | enzymes;potatoes;antioxidants;polyphenol-oxidase;peroxidases;phenylalanine ammonia-lysase;polyphenols;enzymatic browning of potato;storage in air atmosphere;storage in oxygen atmosphere; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 56 f. |
Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;material bases of life;biochemistry;molecular biology;biophysics;biokemija;molekularna biologija;biofizika;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;field crops and their production;poljščine;poljedelstvo;edible roots and tubers;root crops;užitne korenovke;rastline z gomolji; |
ID: | 23374 |