| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2007 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [A. Erjavec] | 
| UDK: | 577.15:633.491 | 
| COBISS: | 
                
                    3318136
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 1715 | 
| Št. prenosov: | 342 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Role of polyphenol oxidase, peroxidases and phenylalanine ammonia-lysase in potato browning | 
| Sekundarne ključne besede: | enzymes;potatoes;antioxidants;polyphenol-oxidase;peroxidases;phenylalanine ammonia-lysase;polyphenols;enzymatic browning of potato;storage in air atmosphere;storage in oxygen atmosphere; | 
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XI, 56 f. | 
| Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;material bases of life;biochemistry;molecular biology;biophysics;biokemija;molekularna biologija;biofizika;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;field crops and their production;poljščine;poljedelstvo;edible roots and tubers;root crops;užitne korenovke;rastline z gomolji; | 
| ID: | 23374 |