| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2024 |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | FDŠ - Fakulteta za državne in evropske študije |
| Založnik: | [M. Čebular] |
| UDK: | 614(043.3) |
| COBISS: |
192605955
|
| Št. ogledov: | 191 |
| Št. prenosov: | 17 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | The modification of risk analysis in connection with the consumer's right to safe food in catering industry |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Fak. za državne in evropske študije |
| Komentar vira: | Doktorska disertacija 3. stopnje bolonjskega študija; |
| Strani: | 184 str. |
| ID: | 23443240 |