Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2009 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [S. Potočnik] |
UDK: | 633.88:577.164.2:547.56 |
COBISS: | 3666040 |
Št. ogledov: | 1104 |
Št. prenosov: | 329 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂimpact of ripening on antioxidative activity in dog-rose berries |
Sekundarne ključne besede: | antioxidative activity;phenols;polar of dissolovers;stage of ripening;vitamin C;quercetin;kampherol;naringenin;luteolin;chrysin;apigenin;galangin;pinocembrin;ellagic acid;dog rose;Rosa canina; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 68 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;field crops and their production;poljščine;poljedelstvo;aromatic plants;condiment plants;oleaginous plants;dye plants;tanning plants;medicinal plants;aromatične rastline;začimbne rastline;barvilne rastline;zdravilne rastline;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;material bases of life;biochemistry;molecular biology;biophysics;biokemija;molekularna biologija;biofizika;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija; |
ID: | 23503 |