Povzetek

Trypsin inhibitors in seeds and pods of Phaseolus vulgaris/coccineus: A comparative study of shaking and ultrasonic extraction methods

Ključne besede

Phaseolus coccineus;Phaseolus spp.;Phaseolus vulgaris L.;Bean pods;Bean seeds;Extraction method;pH maintenance;Shaking extraction;Staple foods;Trypsin inhibitors;Ultrasonic extraction;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
UDK: 635
COBISS: 203431427 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0717-3458
Št. ogledov: 93
Št. prenosov: 35
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarne ključne besede: Phaseolus coccineus;Phaseolus spp.;Phaseolus vulgaris L.;
Strani: str. 47-56
Zvezek: ǂVol. ǂ71
Čas izdaje: 2024
DOI: 10.1016/j.ejbt.2024.05.003
ID: 25381404