comparison of genotypes and evaluation of dietary protein reduction

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

pigs;local breeds;Krškopolje pig;breed comparison;protein reduction;performance;carcass quality;lipid metabolism;meat quality;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
UDK: 636.3
COBISS: 216468483 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 2076-2615
Št. ogledov: 27
Št. prenosov: 5
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Komentar vira: Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 26. 11. 2024;
Strani: str. 1-19
Letnik: ǂno. ǂ22
Zvezek: ǂart. ǂ3331
Čas izdaje: 2024
DOI: 10.3390/ani14223331
ID: 25415530