| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2025 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo |
| UDK: | 664.641.2:635.656:577.115:543.2/.9 |
| COBISS: |
226551043
|
| ISSN: | 0308-8146 |
| Št. ogledov: | 186 |
| Št. prenosov: | 87 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | stročnice;zračna frakcionacija;beljakovine;minerali;fitinska kislina;fermentacija; |
| Vrsta dela (COBISS): | Članek v reviji |
| Strani: | str. 1-11 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ476 |
| Zvezek: | ǂ[article no.] ǂ143303 |
| Čas izdaje: | Jun. 2025 |
| DOI: | 10.1016/j.foodchem.2025.143303 |
| ID: | 25925409 |