diplomsko delo
Bor Žlender (Avtor), Gregor Pfajfar (Mentor)

Povzetek

Analiza možnosti vstopa na slovenski trg s čokolado podjetja Fazer

Ključne besede

Slovenija;živilska industrija;podjetje;Fazer;internacionalizacija;okolje;trženje;poslovno komuniciranje;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL EF - Ekonomska fakulteta
Založnik: [B. Žlender]
UDK: 339.138
COBISS: 20764646 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 984
Št. prenosov: 214
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Sekundarne ključne besede: Slovenia;food industry;enterprises;internationalization;environment;marketing;business communication;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Ekonomska fak.
Strani: II, 45, 13 str.
Ključne besede (UDK): social sciences;družbene vede;economics;economic science;ekonomija;ekonomske vede;trade;commerce;international economic relations;world economy;trgovina;tržišče;marketing;general questions of trade and commerce;market;splošna vprašanja o trgovanju in trgovini;
ID: 57934