diplomsko delo
David Rustja (Avtor), Klemen Lisjak (Mentor), Andreja Vanzo (Mentor)

Povzetek

Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'

Ključne besede

diplomske naloge;vino;Merlot;Vipavska dolina;polifenoli;antociani;proantocianidini;senzorična ocena;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Nova Gorica
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Založnik: [D. Rustja]
UDK: 634.8+663.2:543.92
COBISS: 2630139 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1
Št. prenosov: 1
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Novi Gorici, Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo
Strani: XII, 57 str.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;viticulture;grape vines;vineyards;vinogradništvo;vinska trta;vinogradi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;
ID: 64308