Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Izvor: | Maribor |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
Založnik: | [D. Zalokar] |
UDK: | 634.22:631.547.6:577(043.2)=863 |
COBISS: | 3024428 |
Št. ogledov: | 879 |
Št. prenosov: | 39 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂeffect of ripening stage on the total antioxidant activity of selected plum cultivars |
Sekundarne ključne besede: | plums (Prunus domestica L.);antioxidant activity;ripening; |
URN: | URN:SI:UM: |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede |
Strani: | VII, 27 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;stone fruits;drupes in general;koščičasto sadje;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;agriculture in general;kmetijstvo;agricultural operations;kmetijska dela;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;material bases of life;biochemistry;molecular biology;biophysics;biokemija;molekularna biologija;biofizika; |
ID: | 7722 |