Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Izvor: | Maribor |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
Založnik: | [D. Žnidarič] |
UDK: | 634.836:631.543.5:547(043.2)=863 |
COBISS: | 3044652 |
Št. ogledov: | 1155 |
Št. prenosov: | 49 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂimpact of defoliation on the quality of grapes and wine of Vitis vinifera L. 'Sauvignon' variety |
Sekundarne ključne besede: | grapevine;defoliation;sugar;acid;maceration;'Sauvignon'; |
URN: | URN:SI:UM: |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede |
Strani: | VII, 23 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;viticulture;grape vines;vineyards;vinogradništvo;vinska trta;vinogradi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;agriculture in general;kmetijstvo;agricultural operations;kmetijska dela;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija; |
ID: | 7808 |