diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija

Povzetek

V diplomskem delu smo poskusili rešiti problem predolgega procesa izdelave belega kruha v pekarni Noč in Dan v Krškem. Podjetje je majhno, vendar dobro posluje in ima svoje redne stranke. Nekatere faze v procesu izdelave belega kruha so moteče in predolge, zato smo jih poskusili odpraviti oziroma časovno skrajšati.

Ključne besede

poslovni proces;delovni proces;tehnološki proces;optimizacija;izboljšave;prenova;peka kruha;dobavitelji;kritična analiza;logistika;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UM FL - Fakulteta za logistiko
Založnik: [V. Mircheva]
UDK: 338
COBISS: 512652349 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1043
Št. prenosov: 117
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Process renovation of baking bread from logistical aspect
Sekundarni povzetek: In this thesis we will try to solve the problem „process of producing white bread is too long“ in the bakery Noč in Dan in the town Krško. The forementioned company is small, but business is runing well and has regular customers. Some of the phases in the process of producing white bread are disruptive, others take too long and that is why we will try to eliminate or at least shorten them.
Sekundarne ključne besede: business process;workflow;technological process;optimization;improvement;renewal;baking bread;suppliers;critical analysis;logistics;
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Mariboru, Fak. za logistiko
Strani: VII, 56 f., [1] f. pril.
ID: 8701040
Priporočena dela:
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študijska
, diplomsko delo univerzitetnega študija