visokošolsko diplomsko delo
Dušan Cizerl (Avtor), Darko Goričanec (Mentor), Jurij Krope (Komentor)

Povzetek

Konzerviranje in hlajenje prehrambenih izdelkov v živilsko predelovalni industriji : visokošolsko diplomsko delo

Ključne besede

konzerviranje;pasterizacija;sterilizacija;hlajenje;prehrambeni izdelki;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Založnik: [D. Cizerl]
UDK: 664.8.047:634.22:621.798(043.2)
COBISS: 9918486 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 3647
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: X, 65 f.
ID: 8709975