diplomsko delo
Karmen Jošt (Avtor), Željko Knez (Mentor)

Povzetek

Topnost nekaterih sestavin paprike v SC CO2 : diplomsko delo

Ključne besede

ravnotežna topnost;superkritični fluidi;kapsaicin;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Založnik: [s.n.]
UDK: 66.061:54-139
COBISS: 1391638 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 2643
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: 46 f.
ID: 8714860
Priporočena dela:
, diplomsko delo visokošolskega študija
, diplomsko delo univerzitetnega študijskega programa
, magistrsko delo študijskega programa II. stopnje