préparation des vins, conditionnement, hygiène et qualité
Pascal Poupault (Avtor)

Povzetek

Guide pratique de la mise en bouteilles : préparation des vins, conditionnement, hygiène et qualité

Ključne besede

enologija;vinarstvo;

Podatki

Leto izida:
Tipologija: 0 - Ni določena
Organizacija: UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Založnik: Dunod
UDK: 663.2
COBISS: 3271468 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-2-10-053891-1
Št. ogledov: 848
Št. prenosov: 30
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: Mise en bouteilles;Bouteilles de vin;Vinification;Appareils et matériel;
URN: URN:SI:UM:
Strani: VII, 199 str.
ID: 8720510
Priporočena dela:
, préparation des vins, conditionnement, hygiène et qualité
, du terroir à la bulle
, ni podatka o podnaslovu
, ni podatka o podnaslovu