diplomska naloga
Katarina Kodrič (Avtor), Samo Kreft (Mentor), Helena Prosen (Komentor)

Povzetek

Identifikacija in kvantifikacija sestavin arome tatarske ajde (Fagopyrum tataricum Gaertn.) s plinsko kromatografijo

Ključne besede

tatarska ajda;arome;izolacija aromatičnih spojin;metode;destilacijski ekstrakti;GC-MS;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL FFA - Fakulteta za farmacijo
Založnik: [K. Kodrič]
UDK: 581.19
COBISS: 2876017 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 971
Št. prenosov: 278
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Identification and quantification of aroma compounds of tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.) with gas chromatography
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: 52 str.
ID: 8758659