pogoji pridelovanja, morfološke in biokemične lastnosti ter uporabnosti
Alenka Starc (Avtor), Dragan Žnidarčič (Mentor), Maja Podgornik (Komentor)

Povzetek

Bazilika (Ocimum basilicum L.)

Ključne besede

bazilika;Ocimum basilicum L.;pridelava;gojenje;morfološke značilnosti;biokemične značilnosti;uporabnost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Koper
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UP - Univerza na Primorskem
Založnik: [A. Starc]
UDK: 635.71(043.2)
COBISS: 1536123076 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 3129
Št. prenosov: 19
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Basil (Ocimum basilicum L.): cultivation conditions, morphological and biochemical properties and uses
Sekundarne ključne besede: basil;Ocimum basilicum L.;production;cultivation;morphological features;biochemical features;use;
Vrsta dela (COBISS): Zaključna naloga
Komentar na gradivo: Univ. na Primorskem, Fak. za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
Strani: VII, 39 f.
ID: 8760628