Valentina Franca (Avtor), Nina Tajnšek (Avtor)

Povzetek

Pomen zagotavljanja zdrave prehrane za zaposlene

Ključne besede

zaposleni;zdrava prehrana;odmor za prehrano;prehranjevanje;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.04 - Strokovni članek
Organizacija: UP FM - Fakulteta za management
UDK: 331.3/.4:612.395
COBISS: 3886551 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0011-7943
Matična publikacija: Delo + varnost
Št. ogledov: 2698
Št. prenosov: 28
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 5-12
Letnik: ǂLetn. ǂ55
Zvezek: ǂšt. ǂ6
Čas izdaje: 2010
ID: 9091660
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, zdravo in učinkovito je samo zmerno hujšanje z uravnoteženo prehrano
, analiza kuharskih blogov za zdravo hrano