| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 634.8 |
| COBISS: |
7930489
|
| ISSN: | 1581-9175 |
| Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
| Št. ogledov: | 871 |
| Št. prenosov: | 238 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Fizikalno-kemične in senzorične lastnosti želejev narejenih iz sedmih sort grozdja (Vitis vinifera L.) |
| Sekundarne ključne besede: | grozdje;žele;fizikalno kemične lastnosti;senzorične lastnosti;sorte; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | str. 37-48 |
| Letnik: | ǂLetn. ǂ103 |
| Zvezek: | ǂšt. ǂ1 |
| Čas izdaje: | 2014 |
| ID: | 9104917 |