Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Biotehniška fakulteta |
UDK: | 634.8 |
COBISS: | 7930489 |
ISSN: | 1581-9175 |
Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
Št. ogledov: | 871 |
Št. prenosov: | 238 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Fizikalno-kemične in senzorične lastnosti želejev narejenih iz sedmih sort grozdja (Vitis vinifera L.) |
Sekundarne ključne besede: | grozdje;žele;fizikalno kemične lastnosti;senzorične lastnosti;sorte; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 37-48 |
Letnik: | ǂLetn. ǂ103 |
Zvezek: | ǂšt. ǂ1 |
Čas izdaje: | 2014 |
ID: | 9104917 |