Povzetek

Physico-chemical and sensory characteristics of jellies made from seven grapevine (Vitis vinifera L.) varieties

Ključne besede

grozdje;lastnosti;senzorične lastnosti;sorte;želeji;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 634.8
COBISS: 7930489 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 871
Št. prenosov: 238
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni naslov: Fizikalno-kemične in senzorične lastnosti želejev narejenih iz sedmih sort grozdja (Vitis vinifera L.)
Sekundarne ključne besede: grozdje;žele;fizikalno kemične lastnosti;senzorične lastnosti;sorte;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 37-48
Letnik: ǂLetn. ǂ103
Zvezek: ǂšt. ǂ1
Čas izdaje: 2014
ID: 9104917